Scroll to top

За проекта


Add a story to your life...

Затворете очите си и си представете ...

Красивата Витоша от едната страна и искрящите светлини на София от другата... Намирате се в един от най-престижните квартали на София - Драгалевци.

Residence Dragalevtsi е уникален комплекс от затворен тип, разработен за съвременен и изискан начин на живот. Разположен в тих район, в подножието на Витоша и само на 15 минути от центъра на града, той е перфектно разработен в крак с най-новите инженерни тенденции.

Residence Dragalevtsi Ви предлага уникална комбинация от интелигентни архитектурни решения и ефективен дизайн, за да осигури максимален комфорт във Вашето жилищно пространство. Сградата на Residence Dragalevtsi ще Ви посрещне с 53 просторни апартамента и ателиета с 1, 2 или 3 спални, голям озеленен двор с пешеходни пътеки, детска площадка, подземни паркоместа и подземни складови помещения, прилежащи към всеки апартамент.

Residence Dragalevtsi е функционално проектирана, за да можете Вие и Вашето семейство да създадете незабравими мигове и да се насладите максимално на интелигентна архитектура и стилен дизайн. Денят Ви ще започва с изглед към красивите гледки на Витоша и полъх от свежия планински въздух. Ще се чувствате сигурни, благодарение на затворения комплекс с денонощна охрана и наблюдение. Residence Dragalevtsi предлага достъпен избор от апартаменти и удобен разплащателен график, за да подсигури комфорта Ви.

Add a story to your life...

Истории за дома

В сърцевината на чистия въздух и природата,

същевременно близо до сърцето на града...

Всички нови истории ще оживеят в дома на Вашите мечти!

Проектът черпи вдъхновение от красотите на планината и е стратегически разположен в просторна зона, която разполага със 75 паркоместа, едностайни, двустайни и тристайни апартаменти с една или две бани, като към всеки от тях получавате подземно складово помещение за съхранение. За да завършат усещането за уют и досег с природата, приземните апартаменти разполагат с частни градини с изглед към планината.

В Residence Dragalevtsi всички спални са функционално проектирани, за да се поберат “King size” легла. Почти всички двуспални апартаменти разполагат с дрешник и втора баня. Системите за отопление и охлаждане са проектирани така, че да осигурят на Вас и Вашето семейство топло и удобно място за живеене, с нетна височина на тавана от 2,80 метра. Онова, което остава да направите, е да се облегнете назад и да се насладите на всяка секунда от живота си.

Истории с панорама

Residence Dragalevtsi Ви дава възможност да споделяте всички значими истории от живота с любимите си хора, в компанията на очарователната панорама към планината.

От едната страна на комплекса можете да се насладите на изключителната красота на Витоша от вашия хол, спалня, балкон или градина. Тази изящна природна картина, обагрена в зелено (и бяло през зимата!) ще ви посреща сутрин в Residence Dragalevtsi, заедно с песните на 236-те вида птици, които обитават Витоша и нейните склонове. Във времена, когато замърсяването на градския въздух е все по-актуална тема, няма нищо по-приятно от това да усещате порив на свеж планински повей, без да се налага да излизате от дома си. 

От другата страна на комплекса ще имате вълнуващ изглед към искрящите градски светлини, които ще ви накарат да почувствате жизнеността и енергията на столицата, в която живеете… 

Истории за лайфстайл

Сред всички преимущества се нарежда и стратегическата локация на Residence Dragalevtsi – макар и в близост до центъра посредством бул. Черни връх и Околовръстния път, които ви свързват с всички градски артерии, комплексът е далеч от цялата суматоха и градския шум, за да можете Вие и Вашето семейство да се насладите на пълноценни мигове заедно. Residence Dragalevtsi предлага лесен достъп до всички основни маршрути и обществен транспорт, както и до планирана метростанция – само на 500 метра.

В Residence Dragalevtsi Вие ще установите един нов, по-спокоен и здравословен начин на живот. В непосредствена близост ще разполагате с големи хипермаркети, училища, зони за спорт и отдих, великолепни ресторанти, специализирани магазини и здравни заведения – всичко, от което се нуждаете е на пешеходно разстояние. Ще можете да се наслаждавате и на всички възможности, които Витоша предлага, както през лятото, така и през зимата. Феновете на зимните спортове ще имат бърз и лесен достъп до ски и сноуборд пистите, а през лятото ще можете да се разхождате по безбройните китни пътеки из най-стария природен парк на Балканите. Това е и идеален начин да прекарате пълноценно време със своите близки. Незаменима е и близостта до Симеоновския лифт, както и до важни исторически и културни символи като Боянската църква и Драгалевския манастир, които са включени в Списъка на световното културно наследство на ЮНЕСКО.

Residence Dragalevtsi предлага на 53 привилегировани собственици своите 53 ефективно проектирани едностайни, двустайни и тристайни апартаменти, всеки от които е оборудван с просторна всекидневна, балкон или тераса, както и собствен подземен склад, към който има лесен достъп от паркинга и асансьорите. В тези отделни складови помещения ще можете да поставите зимните си гуми, велосипеди, ски оборудване, неизползвано обзавеждане и много други неща, така че да не се налага да губите място в апартамента си за тях. 

Комплексът Ви предлага общо 75 паркоместа с 24/7 охранително наблюдение.

-

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОЕКТА

 • Комплекс от затворен тип на площ от 3,850 m².
 • Денонощна охрана 24/7.
 • Местоположение, разположено в полите на Витоша, с поток от свеж въздух.
 • Заобиколен от важни и необходими места като хипермаркети, зони за спорт и отдих, ресторанти и здравни заведения.
 • Лесен достъп до всички основни маршрути и обществен транспорт с планирана метростанция на 500 метра.
 • Голяма благоустроена ландшафтна площ с детска площадка и пешеходни пътеки.
 • Безпрепятствена гледка ,към красивата планина Витоша, от всяка точка на комплекса.
 • Проектът е разработен от международен екип с наградени архитекти.
 • 53 функционално проектирани ателиета и апартамента с разнообразие от една спалня, две спални и три спални с всекидневни и балкони или тераси във всяка от тях.
 • Всички спални са функционално проектирани, за да се поберат двойни „Queen or King sized” легла.
 • Партерни помещения с частни градини, с директен изглед към Витоша и достъп до благоустроените ландшафтни площи.
 • Разнообразие от по-големи помещения с покривни тераси.
 • Двуспални помещения с 2 бани.
 • Всички апартаменти имат индивидуални подземни складови помещения. (Включено в цената!)
 • 75 паркоместа за 53 апартамента. (65 вътрешни и 10 външни паркоместа)
 • Безплатни места за паркиране на велосипеди.
 • Нетна височина на тавана 280 cm. във всеки апартамент.
 • Отоплението на блоковете ще се извършва икономично и удобно с природен газ. Цялата инфраструктура ще бъде завършена.
 • Ще бъде изградена инфраструктура за климатизация, която ще позволи на жителите да поставят външните тела на определени места, без да развалят фасадата и вида на сградите.
 • Наличност на довършителни пакети със завършен интериор.