Scroll to top

За нас


Add a story to your life...

IC Holding, Yenigün & Arkel Construction отварят вратите за щастлив и изгоден живот във всички свои проекти.

IC Holding

IC İbrahim Çeçen Yatırım Holding A.S. която е основана през 1969 г. и продължава дейността си под егидата на Холдинг, основно осъществява дейността си в секторите Строителство, Производство и разпределение на енергия, Туризъм, Индустриални работи и Инфраструктура.

IC Холдинг има разбиране за мениджмънта, който насърчава стратегическия подход, участието във вземането на решения, уважението към хората и социалната отговорност. Винаги давайки приоритет на качеството и удовлетвореността на клиентите си в работата си, IC Holding не прави компромис от тази политика и запазва своите стандарти и напредва с насочена към устойчивото развитие стратегия.

Поддържайки своята дейност в Турция с все по-нарастваща и развиваща се корпоративна структура, IC Holding проведе различни проекти, особено квалифицирани строителни услуги и средни индустриални дейности в различни региони по света като Близкия Изток, Централна Азия, Европа и особено Русия.

Подходът на IC İbrahim Çeçen Yatırım Holding A.S. е да използва бързо и гъвкаво опита и средствата, придобити в индустриите, в които работим, и да наблюдаваме развитието в нашата страна и по света. Важен момент в нашето разбиране за управлението е да осигурим добавена стойност за обществото и икономиката чрез социална отговорност.

Продължаваме работата си при постоянно нарастваща и развиваща се структура, използвайки нашия опит от над 45 години в глобализиращата се световна икономика. IC Holding се превърна в световно известна марка със своите международни партньорства. Преместването на по-високо ниво сред глобалните играчи е една от основните ни цели.

www.icholding.com.tr

Последвай ни

Yenigün Construction

Ще се проведе сред 10-те най-големи турски международни строителни компании чрез установяване на стратегически партньорства в различни сфери на строителството и в градовете.

Да се превърне във вечна строителна компания чрез споделяне със заинтересованите страни на щастието, удовлетворението и престижа на постиженията, постигнати чрез завършване на строителни проекти, които отговарят на нейните стратегии с ефективно управление на проекта и рентабилност, както е планирано, и споделяне с служителите на гордостта и предимствата на тези постижения.

www.yenigun.com.tr

Arkel Construction

Arkel Construction е компания за строителство , която е основана през 1995 г. В продължение на повече от 20 години фирмата разработва и строи проекти от всякакъв вид като жилищни сгради, вили, хотели, болници и търговски сгради на различни места като Турция, Израел, Ирак, Румъния, Кипър и Узбекистан. Аркел притежава ноу-хау и експертиза за завършване на проектите до ключ, като се започне от рамковите работи до най-малките декоративни детайли на интериорни решения.

www.arkelgr.com